Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Zina López

Il.lustrACIÓ, Dansa Teatre, CASADONAARBE

  • 2
    Mecenes
  • 20.0
    mensuals
  • 15.86
    total

Presentació

Zina López,

Artterapeuta per l'AEC, UdG i INECAT de París.
Actualment desenvolupa  laboratoris d'idees i tallers d'investigació, creació, docència i producció  en dansa i en tècniques corporals com;
Consciència del Moviment, Expressió Corporal, Dansateràpia, Dansa Contemporània, i  Meditació en micro i macro moviment. 

També ofereix tallers especials  per a les Dones, i families de:  Yoga i Maternitat, 
Tao de la dona, 
Txi Kung.


Il.lustradora , Artterapeuta, i Doula, acompanyant de criances  i feminismes possibles i impossibles.
Ballarina, investigadora de tècniques de moviment, procuro ser creadora d'espais interiors (i exteriors!)  armònics i inspiradors . 
CASADONAARBRE Un espai enmig de la natura on hi fem Laboratoris creatius, tallers d'idees, explorem territoris poc transitats, i experimentem en l' Art i el Moviment  sota els arbres ...

Laboratoris d'Art, Investigació, creació, docència i producció artístiques multidisciplinars, en una sala en plena naturalesa  on afluixar tensions i afinar la consciència d'allò que ens queda més aprop: EL COS , amb ritme, amb moviment, amb silenci, amb pretextos, o sense.

Vine als tallers d'Art i Cos de Casadonaarbre!

I també pots escollir venir al bed & breakfast ecològic.!!

Vine, sol, en parella o amb família a disfrutar d'una estada rústica mirant el mar i inspirant-te per al teu proper projecte vital o artístic. T'acompanyem i et facilitem els esmorzars bio, l'acompanyament; el doulatge : el suport emocional i/o artístic!

 
Actualment,  a poc a poc ( a poc a poooooooc- com a mare lloca que sóc)  estic treballant en tres projectes creatius: 
CREACIÓ D'UN LLIBRE IL.LUSTRAT sobre  la maternitat i la criança. (  un  llibre autoeditat a "la Bibliogràfica" de Caldes de Montbui!)
CREACIÓ D'UN ESPECTACLE PER A PÚBLIC FAMILIAR al voltant del món de fantasia revolucionari d' un conegut  escriptor, amb contes, cançons i  músics en directe. 
CREACIÓ D'UNA OBRA DE DANSA-TEATRE SOCIAL que parteix del treball prèvi que es farà a un  dels cursos que ofereixo a  CASADONAARBRE  aquest Març -abril 2019...del qual us n'aniré parlant a l'apartat dels subsciptors.

M'ha impactat profundament aquesta proposta de l'Aixeta. 
Després de  parir i criar tres fills  sento una profunda inquietud de portar la meva creativitat a altres  nivells,  amb l'art com a  "filosovida ", eina de comunicació, investigació i transformació  personal i social, i molt especialment el MOVIMENT com a generador i regenerador de benestar i d'impuls  de vida.
 
Ja pots consultar els tallers  i els tipus d'estada a www.casadonaarbre.com
Publicacions

Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat